Ostatnio oglądane
Najnowsze przepisy
Zupa z czerwonej soczewicy po pakistańsku
Typowy dla Azji daal, czyli gęsta zupa z soczewicy. Ta jest przygotowana z typowymi dla tej kuchni przyprawami jak kurkuma i kolendra, z duża ilością czosnku oraz masła. Może być podawana na łogodno albo na ostro. Rozgrzewająca i ...
porcje: 4,
40 minut,
zupa, azjatycka, wegańska
Sałata Bosco
Boska sałata z zielonych liści podana z awokado, pieczarkami i pomidorami suszonymi na słońcu.
porcje: 2,
15 minut,
lunch, brytyjska, wegetariańska
Miecznik z makaronem w miętowo-kaparowym sosie
Danie jest pełne wspaniałych i różnorodnych smaków. Dodaje sił, energii i poprawia humor.
Najbardziej pasuje tu twarda i sucha ryba, taka jak miecznik lub tuńczyk. Danie ma wiele składników, ale przygotowywuje się je szybko i ...
porcje: 4,
30 minut,
obiad, europejska, obiad rodzinny
Koktajl z selera naciowego, jabłka i kiwi
Orzeźwiający koktajl owocowo-warzywny.
porcje: 1,
10 minut,
napoje
Pasta paprykonata
Makaron rigatoni w sosie z wolno gotowanej papryki i czerwonej cebuli posypany parmezanem i zieloną pietruszką.
porcje: 4,
mniej niż 40 minut,
obiad, wegetariańska
Koktajl ze świeżą żurawiną
Bardzo smaczny koktajl owocowo-warzywny, który doda sił i energii na dzień.
porcje: 2,
10 minut,
napoje, wegańska